• De Bank

  • De Bank

  • De Bank

  • De Bank

Welkom bij short-stay hotel “De Bank” Harlingen

There`s no place like home, but we`re getting very close

Short-stay hotel “De Bank” is een historisch gebouw aan de Noorderhaven in Harlingen dat bestaat uit  luxe appartementen, bestemd voor toeristen en zakenmensen die kort of juist langer dan een paar nachten willen verblijven. Dus niet leven op een kleine hotelkamer maar in een ruim appartement met de service die u gewend bent. Een huiselijk gevoel en hotelervaring tegelijkertijd.

Vanwege de laatste COVID-19 maatregelen zijn de restaurants gesloten, bij ons kunt u uw maaltijd zelf bereiden, maar er zijn dagen dat u daar misschien geen zin in heeft, daarom hebben we een lijst van restaurants, die bij ons hotel bezorgen, op uw kamer gelegd.

Zelfstandige check-in U ontvangt een incheck-code voor de toegang van het hotel.
Toiletartikelen, handdoeken en linnen Om uw verblijf zo compleet mogelijk te maken!
Professionele schoonmaak Want een goed appartement, is een schoon appartement!

Op een prachtige locatie de mooiste hotelervaring van Harlingen

Ieder design appartement in De Bank is vernoemd naar een bestaande valuta en bevat in de inrichting ook elementen uit het betreffende land. De appartementen bestaan uit een complete bad- en slaapkamer en zijn daarnaast voorzien van een keuken en apparatuur als een wasmachine en droger. De appartementen bieden plaats vanaf een tot maximaal zes personen.

Beleef de stad zoals de bewoners

Short –stay houdt in dat een bezoek kan variëren van een nacht tot maximaal 12 maanden. Hiermee wordt zowel de toerist als de zakelijke bezoeker op flexibele basis bediend. De Bank is ideaal voor mensen die de omgeving van Harlingen op zijn best willen beleven op basis van een weekendje weg,  vakantie of een zakelijk bezoek.

De Bank bekroond met het Waddengoud keurmerk!

Waddengoud is het keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied. Waddengoud geeft u de garantie dat de producten uit dit gebied afkomstig zijn en op een duurzame wijze zijn gemaakt. De diensten bieden u een unieke ervaring van de Wadden. Harlingen heeft daarbij natuurlijk een bijzondere plek in dit stukje werelderfgoed.

              

"Noorderhaven Harlingen genomineerd als parel van het Friese land"

De vakjury van de verkiezing van ‘It Moaiste fan Fryslân’ heeft de Noorderhaven in Harlingen genomineerd in de categorie Wijk, Dorp en Stad. Ook "De Bank" ligt aan deze prachtige straat.

Onze provincie kent een heleboel karakteristieke, kleine dorpen. Steden hebben bijzondere wijken, denk bijvoorbeeld aan de Hollanderwijk in Leeuwarden die door de jury is genomineerd in deze categorie. Maar er zijn ongetwijfeld veel meer parels in het Friese landschap te vinden. Wat is voor u het mooiste dorps- of stadsgezicht van de provincie?