Hotel Harlingen

Short-stay hotel “De Bank” is een gevestigd in een historisch gebouw aan de Noorderhaven in Harlingen. Hotel De Bank bestaat uit luxe appartementen, dus niet leven op een kleine hotelkamer maar in een ruim appartement met de service die u gewend bent. Een huiselijk gevoel en hotelervaring tegelijkertijd. 

De luxe appartementen zijn volledig ingericht met onder andere een living met televisie, WiFi en Bose geluidsysteem. De complete badkamer heeft een bad- met inloopdouche, föhn en badjas. De slaapkamer is uitgerust met een televisie en kingsize boxspring van Swiss Sense.

Elk appartement heeft een keuken en apparatuur als een wasmachine en droger. De appartementen bieden plaats vanaf een tot maximaal zes personen.

Bekijk de appartementen

Op een prachtige locatie de mooiste hotelervaring van Harlingen

Ieder design appartement in De Bank is vernoemd naar een bestaande valuta en bevat in de inrichting ook elementen uit het betreffende land. De appartementen bestaan uit een complete bad- en slaapkamer en zijn daarnaast voorzien van een keuken en apparatuur als een wasmachine en droger. De appartementen bieden plaats vanaf een tot maximaal zes personen.

There’s no place like home, but we’re getting very close.

Short-stay hotel “De Bank” aan de Noorderhaven in Harlingen is een hotel dat bestaat uit  luxe appartementen, bestemd voor toeristen en zakenmensen die kort of juist net wat langer dan een paar nachten willen verblijven. Dus niet leven op een kleine hotelkamer maar in een ruim appartement met de service die u gewend bent. Een huiselijk gevoel en hotelervaring tegelijkertijd.